DisplayContent
Help Minimize Maximize
 

Felhasználási feltételek

 

A weboldal használatával Ön az alábbi tudnivalókat elfogadja. A honlapon elhelyezett tartalmak a szerzői jog hatálya alá tartoznak. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.

A Méliusz Juhász Péter Könyvtár írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmát részben vagy egészben (bele értve a képi, szöveges, ill. bármely egyéb tartalmat), másolni, kinyomtatni vagy bármely módon hasznosítani. A szolgáltatásra való hivatkozás csak a jogtulajdonos teljes nevének kiírása esetén lehetséges.

 

JOGI NYILATKOZAT

1. Szolgáltató törekedik a szolgáltatás folyamatosságának hibamentes fenntartására, de nem garantálja, hogy a honlap funkcionalitása, és az általa nyújtott szolgáltatás mentes a hibáktól.
2. A honlap és annak tartalma előzetes bejelentés nélkül bármikor változhat.
3. Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon elhelyezett anyagok vírusmentesek, illetve egyéb kártékony programoktól mentesek legyenek.
4. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a honlap használatából vagy használhatatlanságából eredő, Felhasználót a honlap használata során ért vélt vagy valós károkért, esetleges számítógép meghibásodásokért. A Felhasználó saját felelősségére használja a honlapot.
5. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal azért, ha a tartalom Felhasználó rendszerében kompatibilitási, vagy egyéb hibák miatt nem elérhető. Az ebből eredő, Felhasználót ért vélt, vagy valós károkért, késedelemért Szolgáltató nem tehető felelőssé.


Login Portlet
Minimize Maximize
 
Elrejt
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Locale Selector
Minimize Maximize
 
FontResizer
Help Minimize Maximize
 

Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Linkek
JaDoX 3.5 - Copyright © 2008 - 2016, Monguz Kft. Minden jog fenntartva.